Infantil vs Atlètic Premià 6-0

A96118A3-92D3-4F7B-90E9-7C80387559BD - Pol Roy López.jpegEls mataronins rebien l’equip visitant amb moltes baixes i fins i tot amb dos jugadors de l’aleví “B” que estan ajudant quan se’ls necessita: Jose, que va disputar el seu tercer partit fent molt bona feina i Iker, que debutava deixant molt bones sensacions. El partit va començar molt bé amb un 3-0 en els primers cinc minuts. A partir d’aquest moment els locals jugaven amb molta tranquil·litat i dominaven la pilota i el joc del partit. En el descans s’arribava amb un 4-0 i, en la segona part, molt més relaxats i tranquils, els groc-i-negres es van dedicar a tenir el control de la pilota i del partit. Resultat final de 6-0 amb una gran aportació de tots els jugadors i un cop més deixant la porteria a 0.

Van jugar: Gerard; Guim (1), Pau (2), Amai (3), Adri Cruz, Adam, Jose i Iker.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: