El Juvenil «A» guanya al Sant Andreu i es situa a una victòria del Campionat

whatsapp-image-2019-04-16-at-10.15.00.jpegVictòria contundent del Juvenil «A» a la pista del Sant Andreu, rival que ens va empatar a la primera volta a casa. Els groc i negres es van preparar el partit durant la setmana amb l’objectiu d’aturar el joc ofensiu del seu millor jugador en una pista complicada de jugar i sobretot de defensar. Primers minuts de tanteo, amb errades en les passades i inseguretat amb la pilota però poc a poc, els nostres van aconseguir entrar al partit i començar a crear clares ocasions. I d’aquesta manera començaven arribat els gols, el primer de José Guijarro i posteriorment Oriol Roy al aprofitar un refús del porter local. Els barcelonins van despertar i van tenir ocasions per marcar però es van trobar de nou un gran Pol Pinyol a la porteria. Andrés Garcia, que va tornar a jugar de jugador, va fer el tercer amb un autèntic gol de pivot i posteriorment Sergi Vilajuana i Adrià Dorca, aconseguien dos gols més per deixar el marcador favorable de 0 a 5 a la primera part.

Amb els deures fets a la primera, els nostres van sortir a la segona a controlar el partit. Els barcelonins aconseguien el seu primer gol amb una pilota morta que queda dins de l’àrea i que l’equip no sap treure però pocs minuts després, Guillem Roig marcava al segon pal després d’una bona contra portada per Oriol Roy. Sant Andreu va sortir de cinc i van tenir ocasions per aconseguir retallar distàncies però Pol Pinyol no estava disposat a rebre més gols. El setè gol groc i negre va arribar amb una jugada de banda amb Pol Pinyol que va cedir a Sergi Vilajuana i aquest a Andrés Garcia al primer pal. L’equip es va carregar de faltes i l’equip local va disposar de dos doblepenals. El primer va significar el segon gol dels barcelonins i el segon va ser aturat per Pol.

Victòria que deixa a l’equip a tant sols una victòria de guanyar la lliga. Després de moltes setmanes de competició, arriba el moment important de tancar l’objectiu. La cita, el diumenge 28 d’abril a les 13:15 al Millán contra el Institut Icària – CET 10 «C». Última final on necessitem sentir el recolzament de tota la familia del Ciutat de Mataró.

El Juvenil «A» vol dedicar aquesta victòria a Adrián González, jugador del cadet que va patir una greu lesió el passat diumenge i que desitgem una bona i ràpida recuperació per tornar a les pistes. Molts ànims!!

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia(2), Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca(1), Oriol Roy(1), Guillem Roig(1), Abel Rangel, José Guijarro(1) i Sergi Vilajuana(1).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: