Victòria agredolça del Cadet

c1c6d3a7-38b4-481d-9f7d-22b042908ea7-marc-bruguera.jpegEl Cadet, que aquesta setmana, amb la derrota del segon classificat, en un partit intersetmanal, s’ha tornat a ficar de ple en la lluita per l’ascens, rebia a casa l’Atlètic Català. El cadet ha sigut amo i senyor del partit, davant un rival molt diferent al de la primera volta. El partit es guanya per 9-0 amb el porter de l’infantil Alex, que ha tingut poques intervencions però de mèrit i hat-trick de Mario, dos gols de Gorin, Aitor, Tabaré, Pol i Adrián. La victòria del cadet ve marcada per la aparatosa lesió d’un jugador de l’equip, Adrian. Feliç i content que avui aconseguia el seu primer gol, ha rebut una forta entrada que ha tingut que ser atès pels serveis d’emergència, gràcies sobretot a la rapidesa del coordinador federatiu Carles Domingo que ha sapigut controlar i gestionar la situació en tot moment, i ha estat al costat dels entrenadors en els moments mes durs. Adrian, esta bé, encara que haurà de ser operat. Molts ànims a l’equip, a l’Adrian i a la seva familia.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: