SPALL Ciutat de Mataró empata davant del Olimpyc Floresta

dd70bffd-1c65-4e4b-861a-a3f8e5001a8b-joan-serra-1.jpegEmpat a 2 del SPALL CFS Ciutat de Mataró contra un rival directe a la lliga. A falta de 4 jornades els nois dirigits per Serra estan desens a lliga, a 6 punts dels llocs de descens. En un partit on es mereixien algo més els mataronins han acabat cedint un empat a falta de 1:30 minuts. A la primera part els groc i negres han disposat de 4 ocasions clares per avançar-se en el marcador mentre que els visitants tenien alguna ocasió a pilota autarda que parava Pol Pinyol, jugador del juvenil que avui junt amb els seus companys Abel Rangel, Oriol Roy i Sergio Vives pujaven per ajudar a l’equip. Tot i tenir millors ocasions els de Mataró rebien el primer gol en contra que era ràpidament contestat per Adri De Gea en culminar una molt bona jugada.

A la segona part mateixa tònica, els mataronins portaven el pes del partit però la pilota no entrava i els visitants amb xuts exteriors posaven a prova a Ivan Tejedor que les treia sense problemes. Una gran jugada entre Pol Aledo i Capilla acabava amb un gran gol d’aquest marca de la casa. 2-1 i alguna ocasió clara per fer el 3-1 feien que els rivals a falta de 2 minuts sortissin de 5. Primera jugada mal reajustament i un rebot que quedava mort a la frontal de l’àrea i gol de fort xut de l’Olimpic i nou empat. Sumem un punt que tot i ser bo no reflecteix el bon treball de tots, sèniors i juvenils que han fet un gran partit.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: