El Femení guanya i manté les seves opcions d’ascens

ae8cacc0-add4-4079-83a5-626e70ddcc69-lluis-macias.jpegVictoria davant el Pony’s que provisionalment torna a posar-se l’equip en posicions d’ascens, l’equip rival amb 5 jugadores es van tancar moltíssim i posaven les coses molt complicades per marcar el primer gol. Al descans seguia l’empat i les locals defensaven casi a l’àrea però Ainoa va obrir el marcador per donar tranquil·litat a l’equip. A partir d’aqui, l’equip va estar mes còmodes a la pista i Paula va posar el 0-2 final. Tres punts mes i ja queden 4 jornades per acabar la lliga! Continueu així noies que segur que tindrem el premi esperat! 1, 2, 3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: