Aleví “A” vs Atlètic Català 7-4

alevi a 18-19Bon partit dels nois dirigits per De Gea i Serra contra un rival que els va guanyar a la primera volta. Un resultat de 7-4 que reafirma el treball fet durant la temporada i que dona matemàticament la permanència en la primera divisió en el seu primer any a la competició amb un nois que tot i guanyar-la venen de jugar a la tercera divisió. Tot un orgull pels seus entrenadors i pel club. A la primera part tot i gaudir de diverses ocasions, eren els visitants els que marcaven gràcies al seu pivot. Tot i rebre el primer gol els groc i negres es van posar les piles i van remuntar fent 3 gols abans d’acabar la primera part. Pol per partida doble i Alon que tornava de la seva lesió feien justícia a lo vist a la pista. A la segona tot i que els mataronins han estat superiors ha estat mes un intercanvi de cops per part dels dos equips. Ivan feia el seu primer gol de la temporada certificant una gran progressió i a partir d’aqui, si el de Vilassar feien un gol els de Mataró en feien un altre. Pol feia el seu tercer gol. Uri en feia un altre i Iker feia el 7-4 final. Ara volem complir el nostre segon objectiu i per això hem de seguir treballant i treballant. Mentre jugàvem hem rebut la mala notícia de que l’Adri Gonzalez del cadet es lesionava greument i des de l’equip Aleví volem enviar-l’hi tot el nostre suport!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: