Juvenil «A» vs Palau i Solità 6-1

whatsapp-image-2019-04-08-at-18.07.33.jpegDesprés de la derrota de la setmana passada a la pista del Sant Joan Vilassar, l’equip aixeca el cap i aconsegueix una important victòria contra el Palau i Solità al Millán. Els palauencs visitaven Mataró amb la necessitat imperiosa d’aconseguir els tres punts per tal de sortir de la zona de descens i amb una dinàmica de 3 partits guanyats en les últimes jornades. Amb nou entrenador i una plantilla més amplia, van posar les coses molt complicades en la primera part que va estar molt disputada amb ocasiones per part dels dos equips i molt bones intervencions dels dos porters. La part es va decidir amb un gol del Ciutat després d’una gran combinació de tot l’equip que va rematar Guillem Roig al segon pal a passada de José Guijarro. Destacar les grans intervencions de Pol Pinyol a la porteria que va evitar que els palauencs marxessin al descans amb un empat o fins i tot, amb avantatge en el marcador.

A la segona part, només va existir un equip. Els visitants es van desinflar i els nostres van aprofitar el moment amb un gran futbol sala, una bona pressió defensiva, joc molt ràpid i bones sortides per controlar el partit i començar a crear ocasions. El segon va arribar de falta d’estratègia que va transformar amb un fort xut Sergio Vivas. Posteriorment, Oriol Roy i amb la fortuna que li ha caracteritzat durant tota la temporada, aconseguia marcar dos gols, amb fortuna però com sempre, s’ha d’estar allà per fer-ho. El cinquè es obra de David Caro que aprofita un rebot a l’àrea per fusilar la porteria, premi a un gran treball defensiu i de desgast del jugador més jove de l’equip. Amb el resultat de 5 a 0, els visitants van sortir amb porter jugador i Sergi Vilajuana va aprofitar per robar una pilota en defensa i amb un sutil xut des del seu propi camp, ficar el sisè gol. Els paluencs van aconseguir el seu gol amb una bona sortida amb el porter jugador.

Primera final guanyada!! Continuem a 10 punts del segon i l’equip continua depenent de si mateix per aconseguir el títol de lliga. Següent final, aquest proper dissabte a les 11:30 a la pista del Sant Andreu. Una victòria groc i negre, deixaria el títol de lliga a només una victòria.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, David Caro(1), Adrià Dorca, Sergio Vivas(1), Oriol Roy(2), Guillem Roig(1), Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana(1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: