El Cadet cau a la pista del líder

905667D5-0375-4D60-8CE9-DC19CEF6AECD - Marc Bruguera.jpegEl Cadet visitava la pista del líder, el Racing Pineda, amb difícil objectiu de sumar els tres punts. L’equip anava amb les baixes de Cristian, Pol i Gorin, però els qui van estar van donar la cara. El Racing amb una pressió a 3/4, intensos, forts i ràpids, aconseguien que els nostres entressis intensos desde el principi. En el minut 4, els locals aconseguien marcar de rebot i tot seguit aconseguien provocar un penal, que en Gerard va aturar, pero el rebot va anar directe al xutador rival. El cadet ho intentava, pressionava, robava, tocava, pero amb poca efectivitat de cara a porteria.

La segona part el cadet va ser superior al rival. Guanyava les pilotes dividides, intensos, forts, amb actitud, pero no tenien la sort de cara, ja que quant sembla que aixecaven el cap, en un contraatac rebien el tercer i tres minuts mes tard un gol en propia porta deixava el marcador 4-0. No obstant tota la mala sort que tenia el nostre cadet, en cap moment van baixar els braços. El rival no tenia la pilota, tancats a mitjà pista i intentant sortir al contraatac no feien mal. El cadet bolcat en atac, amb xuts a porteria, 1vs1, xuts al pal, etc… veien com els hi marcaven el cinquè. Una bona jugada entre Octavi, Alejandro i Mario, aquest últim aconseguia, per fi, foradar la porteria rival.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: