Derrota del SPALL Ciutat de Mataró a Arenys de Munt

IMG_8316L’ Arenys de Munt s’emporta el derbi contra l’SPALL CFS Ciutat de Mataró per 5-1. Tot i aguantar bé les primeres embestidas dels locals i disposar d’alguna ocasió el mataronins veien com el primer en avançar-se eren els aranyencs. Ocasions per empatar però de nou l’Arenys foradava la porteria dels de Mataró. Bona pressió mataronina i Capilla de fort xut a l’escaire escurçava el marcador que quedava 2-1 a la mitja part.

A la segona els de Serra veien com l’Arenys marcava als 2 minuts de la represa i que les forces baixaven davant d’un equip ràpid en joc i cames i tot i provar-ho no van poder evitar 2 gols més dels locals.

La setmana que ve juguem com a locals però fora del nostre camp. Anem al Teresa Maria Roca i juguem contra un rival directe, l’Olimpic Floresta i us esperem a tots per animar-nos com heu fet avui! De la grada al camp SOMUN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: