Cinc Idea Autodara Jornada 21

CINC IDEAL AUTODARA JORNADA 21.jpgJa tenim el quintet ideal de la jornada, patrocinat per Restaurant-Cafeteria Auto D’Ara i composat per:

  • Pol Pinyol (Juvenil “A”): nova exhibició davant del Palau i Solità. Només va jugar la primera part però va realitzar aturades de mèrit, fins i tot una amb la cara, en els pitjors moments del Juvenil, que després va servir per golejar i apropar el títol de lliga a casa.
  • Oriol Roy (Juvenil “A”): va marcar dos gols en la victòria del Juvenil “A” però la nominació es pel partit que va jugar amb el Sènior “B”. Es jugava molt, en la seva lluita per evitar el descens i Uri va ser determinant en la victòria amb el gol que va donar els tres punts i va realitzar un partit defensiu extraordinari, tal com ens té acostumats.
  • Alejandro Fernández (Sènior “B”): un altre jugador determinant en la victòria del Sènior “B” a Can Calet. Com sempre, el jugador més intens de l’equip i que defensivament es va buidar pels seus companys.
  • Miguel Esteban (Aleví “B”): va tornar anar convocat amb l’Aleví “A” i va aconseguir marcar un hat-trick en la victòria a la pista del Arrels. Gran evolució de miguelito!!
  • Javier Capilla (Sènior “A”): tot un referent al primer equip i al club. Tot i la derrota del seu equip davant del Arenys de Munt, va ser el jugador més actiu, intens i efectiu. Va marcar un golàs per l’escaire, l’únic gol del seu equip.

Quintet entrenat per:

  • Edgar Boix (Sènior “B”): després de setmanes complicades, el seu equip aconsegueix una important victòria davant un rival directe i encara manté l’esperança de poder salvar la categoria.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: