Arrels vs Aleví “A” 0-7

B1F6BEAF-971F-4FCD-933B-F5C3FD4D9EEB - Joan Serra.jpegVictòria de l’Aleví “A” tot i les 4 baixes. Els nostres alevins es presentaven amb 4 baixes al camp del arrels per enfrontar-se contra el cuer de la lliga per ajudar-los han tornat a pujar Albert i Miguel del Aleví “B” fent un gran partit.

La primera part a servit per aclimatar-se a una pista molt complicada per poder jugar bé a futbol sala. Iker i Miguel feien 2 gols que podien haver sigut molts més però entre la pista el porter i els defenses no va poder ser.

A la segona amb una idea de futbol més pràctic que vistos per les circunstancies que ja em explicat els gols van anar caient Pol feia 2 gols i Miguel en feia 2 més per fer el seu hat-trick personal i a falta d’un minut Òscar tancava la golejada.

Bon partit on els nois dirigits per Serra i De Gea han mantingut la porteria a 0 i han sabut adaptar-se a les circunstancies del partit enhorabona i a seguir treballant

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: