Sant Celoni-Palauenc vs Juvenil “B” 6-3

WhatsApp Image 2019-03-31 at 18.19.05.jpegPartit on el local ha vingut a pressionar per tenir ells la possessió i els nostres han esperat mitja pista per sortir al contraatac. Partit amb ocasions pels dos equips on s’avançat el local amb un xut llunyà. Una falta a favor dels nostres l’ha marcat Pedro xutant entre els jugadors de la barrera però a la següent jugada els locals han fet el 2-1 i seguidament el 3-1 amb el que es marxava a la mitja part.

La segona part els nostres han anat a presionar i han aconseguit el 3-2 amb gol d’Aran però els locals tornaven a ampliar la distancia als següents posant el 6-2 al marcador. Els nostres no han deixat de lluitar i han tingut més ocasions però només han aconseguit deixar el 6-3 final gràcies a gol de Pedro.

Bona imatge de l’equip que ha lluitat fins al final!! A seguir treballant per la setmana que ve partit contra un rival directe per la salvació!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: