Cinc Ideal Autodara Jornada 20

CINC IDEAL AUTODARA JORNADA 20.jpgNomés queden 6 jornades, 6 partits per finalitzar aquesta temporada i continuem amb els cincs ideals del CFS Ciutat de Mataró, patrocinat per Restaurant-Cafeteria Auto D’Ara. Aquest setmana format per:

  • Albert Garcia (Aleví «B»): gran progressió de l’Albert que ha passat de jugar en lligues escolars a federades i està tenint un gran rendiment. Fruit d’això, aquesta setmana va estar convocat per l’Aleví «A» i va fer una gran actuació. Enhorabona!!
  • Sonia Ruiz (Femení): premi al compromís amb el seu equip i la seguretat que dona en la defensa mataronina. La seva gran experiència i coneixements del futbol sala dona sempre un punt de competitivitat al femení i està fent una gran temporada.
  • Pedro Salas (Juvenil «B»): un pulmó!! sense dubte, la clara imatge de compromís, sacrifici i caràcter que necessita el seu equip i que moltes vegades no va acompanyat pels seus companys. Va fer un recital defensiu i ofensiu a Palautordera i va marcar dos gols, encara que el seu equip va perdre davant un bon equip. Mai dona un partit per perdut, aquesta es la actitud!
  • Hugo Fernández (Prebenjamí): ja no sabem que més dir d’aquest petit però tant gran jugador. Ja sabem del seu potencial però aquesta setmana volem destacar els seu companyarisme i el somriure i alegria que transmet setmana a setmana en entrenaments i partits. Un crack!!
  • Iker González (Aleví «A»): un killer de l’àrea, el petit jugador del Aleví «A» va fer un gran partit contra el Cardedeu, amb una actuació impressionat ofensiva que va ajudar molt al seu equip a aconseguir una bona victòria.

I aquest quintet, entrenat per:

  • Joan Serra (Entrenador Aleví «A» i Sènior «A»): aquesta setmana realitza tres partits com a entrenador a casa. Victòria amb l’Aleví «A» a casa amb al Cardedeu, empat amb el primer equip davant el Sant Joan Vilassar i victòria amb l’Infantil contra el Santvicentí, partit que va tenir que dirigir per la baixa de Pol Roy. Bons resultats, bona feina Joan!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: