SPALL Ciutat de Mataró empata contra el Sant Joan Vilassar en el derbi maresmenc de Tercera Nacional

IMG_8316Tercer empat consecutiu de l’Spall CFS Ciutat de Mataró. Aquest cop el rival era el Sant Joan de Vilassar amb molts coneguts del equip mataroní. El primer gol queia per banda de l’equip dirigit per Joan Serra amb un gran gol d’estratègia rematada per Adri De Gea. Al minut però eren els de Vilassar els que feien l’empat a botes de Albert Carmona que recollia un rebuig dintre de l’àrea. Oportunitats pels 2 equips però el marcador no es mouria fins que a la segona part els visitants feien el 1-2 en una jugada desafortunada, un xut llunyà tocava un jugador mataroní i la pilota acabava dintre de la porteria Ocasions de nou pels 2 equips fins que Abdel marcaria el 2-2 en aprofitar un rebuig. El Sant Joan va jugar amb superioritat per l’expulsió de Guarnido i de 5 per intentar emportar-se els 3 punts però les ocasions més clares dels últims minuts van ser pels groc i negres tot i que al final un just empat quedava gravat en el marcador. Gràcies a l’afició per animar de la grada al camp som un. Volem aprofitar per animar el nostre jugador Pol Roy que va patir un accident de cotxe on per sort no s’ha fet res important però no va poder disputar el derbi maresmenc.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: