Setmana de victòries pel Femení

dad6792e-da76-4268-879f-6314e07c085e-lluis-macias.jpegAquesta setmana el femení ha disputat dos partits perquè tenia un pendent de jugar. El dijous va ser contra Racing Pineda, equip amb un canvi però que amb una defensa molt tancada va fer que el partit costés de valent, dos gols d’Ainoa van certificar els 3 punts. Dissabte va tocar Gadex, a una pista d’escola a les 16:00 de la tarda es va jugar el partit. Primera part l’equip no va estar intens i encertat i les locals es van avançar al marcador. A partir d’aqui, més per orgull que bon joc, les noies del ciutat van remuntar abans de descans amb gols d’Ari i Ainoa. A la segona part va canviar molt la cosa, van sortir amb ganes, pressionant molt bé a dalt, ajudant-se una a les altres, no van marcar cap gol però la sensació va ser molt bona ja que a partir d’ara comença el moment clau de la temporada. Som-hi noies!! 1, 2, 3 Mataró

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: