Infantil vs Santivicentí 3-2

AF496205-79F1-4AAB-B7F3-3423A1D3D676 - Joan SerraEl nostre infantil rebia la mala notícia poc abans de començar el partit de la no compareixença del seu entrenador Pol Roy que la nit anterior havia petit un accident de cotxe que l’havia deixat somogut i amb força dolor a l’esquena però que per sort només va quedar amb això. Joan Serra com a coordinador del club es feia càrrec de l’equip que a pogut brindar una victòria i el 4 lloc a la classificació al seu entrenador. Bon partit de l’infantil que s’avançava amb gol de l’Albert Ramis el que també volem animar des de aquí ja que a patit una fisura al dit gros que el deixarà fora de les pistes per un temps. Amb l’1-0 al marcador i una bona intensitat els groc i negres tenien alguna que altre oportunitat per ampliar al marcador però en una jugada aïllada veien com els visitants feien l’empat quasi al acabar la primera part. A la segona, al poc de començar, Amai feia el 2-1 al rematar al segon pal uns bona jugada mataronina i 6 minuts després era Guim el que feia el 3-1. Amb aquest resultat els mataronins es relaxaven una mica i veien com els de Santvicentí retallaven distàncies però no podien empatar el partit i els mataronins s’emportaven un bon partit molt treballat. Pol, Albert, Carlos i Gerard ànims!! Som un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: