El Juvenil “A” per la seva imbatibilitat contra Sant Joan de Vilassar

whatsapp-image-2019-03-31-at-18.19.47.jpegEl Juvenil “A” perd contra el Sant Joan Vilassar i pateix la seva primera derrota aquesta temporada. Finalitza d’aquesta manera, una imbatibilitat de 19 jornades sense conèixer la derrota amb 17 partits guanyats i 2 partits empatats. Tot i això, continua líder de la Primera Divisió Juvenil a 10 punts del Sant Joan de Vilassar.

Parlem del partit. Gran partit entre els dos millors equips d’aquesta lliga sense cap tipus de dubte. Els vilassarencs van sortir amb la seva forta pressió defensiva a primera línia que tant li caracteritza i va ofegar la sortida dels nostres que en cap moment van saber trobar el seu joc combinatiu. Arribaven les ocasions locals però es topaven amb un gran Pol a la porteria. Ja d’inici, l’àrbitre va començar a agafar protagonisme amb les seves errònies decisions per part dels dos equips. En una d’aquestes decisions,  ho va aprofitar els de Sant Joan per marcar el primer gol i únic de la primera part.

A la segona part, els nostres van sortir una mica més agressius i van arribar amb més claredat a la porteria villasarenca però sense encert. En un corner a favor nostre, va arribar el segon gol dels locals que van robar per fer una ràpida contra finalitzant en el 1 contra Pol. El partit es posava molt complicat però una bona jugada de Vivas per banda, va acabar en un penal senyalat per l’àrbitre, en una d’aquestes decisions que parlàvem abans.  Rangel va transformar però a falta de 4 minuts, els vilassarencs van marcar el 3 a 1 de falta directa. Sortim de cinc i en una bona jugada, arriba la pilota a José que es derribat i l’àrbitre senyala un altre penal que aquesta vegada transformaria en Pol Pinyol. Pocs minuts, molta emoció i tensió en el pavelló. Jugades del Sant Joan per rematar el partit però es el nostre equip qui disposa l’última jugada de cinc amb una passada de José que no arriba per molt poc Rangel al segon pal. Llàstima!! Els locals van fer molt més per guanyar el partit però un empat hagués sigut un gran premi pels nostres.

Amb aquesta derrota, l’equip queda a 10 punts del segon classificat. Encara queden 6 finals per aconseguir l’objectiu el primer serà aquest diumenge al Pavelló Eusebi Millan contra el Palau que arriba molt necessitat de punts i realitzant bons resultats les últimes jornades. Sense dubte, serà un partit molt complicat i necessitem de tota la afició per poder animar i empènyer a l’equip a per la victòria en aquesta primera final.

Van jugar: Pol Pinyol(1), Andrés Garcia, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Abel Rangel(1), José Guijarro i Sergi Vilajuana.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: