Aleví “A” vs Cardedeu 5-1

03E7FA22-1B9E-4F58-B023-56D385131275 - Joan SerraGran partit del Aleví “A”, tot i les nombroses baixes. A la baixa d’Hector es va unir aquesta setmana les de Yeray i Alon que han estat suplits per Albert i Miguel del Aleví “B” complint d’allò mes bé. Al primer minut, Iker, molt actiu avui, ha marcat l’1-0. Poc després Pol faria el 2-0. Bons minuts dels mataronins que feien un partit molt intens. El Cardedeu retallava distàncies però Izan feia el 3-1 i Pol el 4-1 tot i disposar de forces ocasions a la segona part només Oriol amb un fort xut des de mig camp a estat capaç de moure de nou el marcador fent el 5-1 final. Molt bon partit i 3 punts més que ens situen a mitja classificació. De la grada al camp som un !!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: