Infantil vs Pineda de Mar 5-1

B8BCBE9A-4374-4A0F-94DA-27AD79F845B7 - Pol Roy López.jpegEls infantils del club van rebre aquest diumenge al Pineda, un equip que ja havien guanyat en lliga i en copa, però que és d’aquells partits que no et pots confiar i s’ha de treballar els cinquanta minuts. Els mataronins van sortir molt forts, amb moltes ganes d’anar pel partit i es van posar 3-0 al marcador que posava molt bé les coses. El resultat al descans va ser de 4-1. A la segona part no hi va haver tant de control i tots dos equips tenien ocasions però no acabaven dins la porteria. Finalment els locals s’emporten el partit per 5-1, donant molt bona imatge i sumant tres punts importants.
Van jugar: Gerard i Àlex; Martí, Adri Cruz, Adam, Pau, Amai, Albert (3), Arnau (2), Marc i Guim.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: