Gran empat de l’Aleví “A” contra Barri Can Calet

B2B429CA-F948-47F0-81A8-C04F2B82542F - Joan SerraEls nois dirigits per Adri de Gea i Joan Serra han fet un dels partits més complerts de la lliga. Primers minuts de domini màxim dels groc i negres que només s’han vist autrats per un gran porter rival i els pals, per desgràcia pràcticament en una jugada aïllada els locals s’avançaven en el marcador. Minuts per tots 2 equips però els mataronins molt intensos Pol Pujades recuperava pilota al mig camp i en jugada personal es plantava davant del porter el retallava i feia l’empat amb el que acabava la primera part.

A la segona mateix començament fort dels groc i negres i Pol tornava a marcat amb un fort xut al pal més llunyà del porter. El cansanci es feia present en els mataronins i en 2 minuts es veien superats en el marcador 3-2 que no feia justícia al bon treball realitzat per tots els integrants del equip. A falta de 5 minuts una jugada començada per Pol era rematada per un incansable Alon amb un fort xut que entrava ajustat. Seguim treballant i seguim creixent enhorabona a tots.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: