Empat inesperat del Cadet a Caldes

cadet 18-19El Cadet empata a la pista del Caldes. Un partit estrany pels nois d’en Marc i l’Andrés on es van escapar dos punts molt importants. El Cadet, que s’avançava en el marcador amb un gol de Mario, en cap moment va poder controlar el partit. Mes que una pista de futbol sala, semblava una de gel. Aitor feia el segon i semblava que el partit s’acabava però dues errades defensives van ocasionar que el rival empatés abans de la mitja part. A la segona part mes de lo mateix, Aitor aconseguia dos gols mes, 2-4, i el cadet es tornava a deixar empatar. Els últims cinc minuts va ser un assetjament del Cadet però sense fortuna de cara a porteria.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: