Cinc Ideal Autodara Jornada 19

CINC IDEAL JORNADA 19S’ha fet esperar però ja tenim el cinc ideal de la jornada, format per:

  • Alex Olvera (Infantil): el porter del Infantil va fer un gran partit a casa davant del Pineda amb intervencions de mèrit. Sense dubte, el treball que realitza cada setmana en els entrenament específics de porter, està donant el seu premi i porta unes jornades a un gran nivell.
  • Adrià Dorca (Juvenil «A»): convocat el dissabte amb el primer equip  disputant importants minuts de joc. Diumenge amb el Juvenil va ser decisiu en la victòria. Va ser autor dels 4 gols del seu equip, obrint el marcador amb un golàs per l’escaire. Ràpid, hàbil en el 1c1, bon defensor i si té l’efectivitat d’aquest partit, estem davant d’un jugador molt complet.
  • Ariadna Imbernon (Femení): partit molt complet contra el Manlleu amb 2 gols, ajudes en atac i defensivament ho deixa tot a la pista. El pulmó del femení, gran jugadora.
  • Miguel Esteban (Aleví «B»): aconsegueix marcar 4 dels 5 gols del seu equip en la gran victòria davant del Castellterçol. Mica a mica, el petit jugador groc i negre s’està habituant a la competició federada.ç
  • Albert Ramis (Infantil): un habitual dels cinc ideal. Jugador molt important en el Infantil, aquesta setmana aconsegueix un hat-trick i tira del carro del seu equip per guanyar al Pineda de Mar.

I aquesta setmana, el cinc ideal està entrenat per:

  • Pol Pinyol (Aleví «B»): aquesta setmana el seu equip guanya amb claredat al Castellterçol. Clar exemple de la millora d’aquest equip que a l’anada perd a la seva pista. El seu equip està fent una gran segona volta, i sense dubtes, es gràcies al gran treball del Pol amb aquests jugadors que l’any passat jugaven a escolars.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: