Femení vs Manlleu 4-1

516814b5-470d-4312-967d-9211bf85c5a3-lluis-macias.jpegGran victòria del nostre femení davant el FS Manlleu per 4-1 al marcador. El partit ha començat amb una bona intensitat i arrel d’això hi han hagut les primeres aproximacions a l’àrea visitant. A la vegada la pressió estava sortint be i l’equip recuperava ràpid el control de pilota, però algun susto ens han donat encara que Marta ha estat atenta. El primer gol del partit ha sigut d’Ari després d’un error molt greu de les visitants. Amb aquest resultat s’arribava al descans. L’equip estava fent un bon partit, i sabien que ara eren minuts clau per aconseguir l’objectiu, i una bona jugada de Yasmin feia que es marquessin un gol en pròpia. A partir d’aqui va haver una baixada d’intensitat i un descontrol, i les visitants han retallat distàncies però 5 minuts més tard Ari a passada de Paula posava el 3-1 que deixava el partit sentenciat. A falta de pocs minuts una jugada de falta entre Yasmin i Sonia feia que la segona posés el 4-1 final al partit. Partit molt seriós que ara venen dos partits seguits en 3 dies on poden donar un cop a la classificació i seguir lluitant per l’ascens, som-hi noies!!! 1, 2, 3 Mataró

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: