Empat in extremis del SPALL Ciutat de Mataró a Montsant

WhatsApp Image 2019-03-24 at 20.11.35Empat del SPALL CFS Ciutat de Mataró a la pista del Montsant. Partit complicat contra un rival que es juga el descens i que va jugar amb molta intensitat. El primer en avançar-se van ser els locals aprofitant un segon pal. Els mataronins veien com el Montsant es tancava a mitja pista i van tenir que passar al pla “B”, tenint forces ocasions. Finalment Pol Aledo feia l’empat amb un xut ajustat al primer pal. A la segona, els primers en colpejar van ser els groc i negres, Alex robava a camp propi i es plantava davant del porter per marcar-li per sota les cames. El Montsant pujava la intensitat i en uns minuts fluixos del jugadors dirigits per Serra remuntaven el partit posant-se 4-2. Capilla robava i servia a Abdel per fer el 4-3. Quedaven 3 minuts pel final que van donar a temps a 3 gols jocs de 5 i dobles. Finalment Capilla feia el 5-5 a falta de 1 segon.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: