El Juvenil “A” guanya al Manlleu i continua amb la seva imbatibilitat

WhatsApp Image 2019-03-24 at 15.31.21El Juvenil “A” continua amb la seva imbatibilitat i aconsegueix els tres punts davant el Manlleu amb 4 gols d’Adrià Dorca. A falta de 8 jornades per finalitzar el campionat, cada partit es una final per aconseguir l’objectiu de quedar campió. La primera part ha estat molt travada i els nostres no han aconseguir fer el seu joc ràpid i de combinació que ens té acostumats i marxem al descans amb empat a zero.

A la segona part, es pugen línies i l’equip manté, com es habitual, la seva intensitat defensiva i Manlleu comença a donar símptomes de fatiga que aprofita els nostres per robar més pilotes a pista contraria. El primer gol, és un golàs de Dorca amb un gran xut des d’almenys 12 metres que entra per tot l’escaire rival. Va costar 28 minuts en aconseguir batre la porteria visitant i després del gol, l’equip va començar a tenir el control del partit amb llargues possessions fins que a 10 minuts de finalitzar el partit, Dorca va fer el segon, també d’un xut fort des de fora l’àrea que va sorprendre al porter per baix. Pocs minuts després aconseguia el seu hat-trick a porta buida a passada de David després d’una bona recuperació. Amb un el resultat de 3 a 0, els visitants van sortir de cinc i els nostres es van relaxar massa, encaixant dos gols que complicaven el partit a falta de un minut però Dorca de nou, va sentenciar aconseguint el quart i definitiu gol.

Victòria treballada davant un rival que ens ha posat les coses molt complicades. Aquest equip no perdona i treu els partits amb orgull i personalitat, aconseguint la regularitat que es necessita per ser campió. La propera setmana, partidàs davant del segon classificat, el Sant Joan Vilassar. Una victòria a Vilassar de Mar, pot deixar molt a prop el títol de lliga pels nostres i de ben segur que els vilassarencs no ho posaran gens fàcil. Gran partit entre els dos millors equips de la competició, que es disputarà el diumenge 31 de març a les 12:45 al Pavelló Paco Martin!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca(4), Sergio Vivas, Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s