EIE Alella vs Prebenjamí 8-8

44068994-9daf-422f-a4ed-5f8d89ca55bb - YASMIN GASCÓN YUSTEBon empat dels nostres petits del club contra un dels líders de la competició. Rival complicat però els nostres van lluitar cada una de les parts per acabar sumant un empat. Comencem la primera part guanyant 0 a 3 amb una part amb molta intensitat. La segona part, es perd per 2 a 0. En la tercera part, els nostres petits tenen moltes ocasions per marcar però el porter local va treure moltes pilotes i els locals van aconseguir un parcial de 3 a 0. En l’última part, vam començar perdent 1 a 0 però es va aconseguir empatar i en l’últim minut de partit, Hugo va aconseguir el segon de la part per guanyar la part i empatar el partit. Partit molt disputat en el qual podem estar molt orgullosos dels nostres petits jugadors!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: