Atlètic Català vs Juvenil “B” 7-0

img_20190324_143117-ivan-tejedor.jpgPartit fosc del nostre juvenil “B” que s’ha vist superat per un local que no li cremava la pilota i ha dominat el partit. Bon inici defensiu dels nostres que han mantingut el 0-0 fins el minut 12 gràcies a les intervencions de Jan. La falta de moviment en atac dels nostres ha fet que es busques un joc molt directe que els locals han sapigut defensar. Varis errors en la sortida de pilota han fet que el resultat de la mitja part fos 3-0. A la segona més fluïdesa en atac però poca intensitat defensiva han fet que vinguessin gols consecutius fins el 7-0. Els nostres han provat de 5 però han aconseguit marcar. Partit importantíssim aquesta setmana contra un rival directe per la salvació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: