Cinc Ideal Autodara Jornada 18

CINC IDEAL JORNADA 18Estem a la recta final dels campionats i una setmana més, us presentem el cinc ideal de la jornada:

  • Gerard Morillas (Infantil): puja un partit més amb el Cadet, degut a la lesió de Cristian i està donant la cara als partits amb bona actitud i donant confiança als jugadors. Aquesta setmana, va marcar el primer gol del Cadet de porteria a porteria quan més patia el seu equip.
  • Hugo Fernández (Prebenjamí): nova exhibició del petit jugador del club que va aconseguir realitzar un gran partit en la victòria del seu equip contra el Hammelin d’Alella.
  • Aran Castillo (Juvenil “B”): gran progressió del juvenil entrenat per Iván Tejedor. Sense dubtes, un els jugadors que millor entenen el que li demana el seu entrenador: intensitat i compromís amb el seu equip.
  • Mario Guillén (Cadet): aquest jugador no té sostre. Va rescatar al seu equip de la derrota, anotant 3 gols molt importants que el deixa com a màxim golejador de la Segona Divisió Cadet amb 26 gols en 17 partits jugats. Tot un killer!!
  • Andrés Garcia (Juvenil “A”): torna a jugar amb el seu equip com a jugador degut a les baixes de l’equip i torna a ser determinant en la victòria contra el Barri Can Calet. Anota el primer gol i l’últim que donava la tranquil·litat i assisteix un altre als seus companys. Gran feina com a pivot, amb un gran desgast físic. Ara mateix un dels jugadors més determinants de l’equip i recordem que és porter!!!

I l’entrenador de la setmana es:

  • Carlos Camacho (Juvenil “A”): el seu equip no afluixa i continua sense perdre aquesta temporada. Gran feina de l’equip tècnic del Juvenil “A” que ha de adaptar-se cada setmana a canvis de horaris, baixes i absències per convocatòries amb el primer equip. Tot i això,  l’equip competeix en tots els partits amb un gran nivell i treu punts molt importants per deixar més a prop el campionat de lliga.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: