SPALL Ciutat de Mataró vs Jesús Maria 3-3

A3574207-80A8-40CC-901D-0527FE70AD4E - Joan Serra.jpeg

Partit de molta intensitat entre l’SPALL CFS Ciutat de Mataró i Jesus Maria CE. Partit on hem tingut de tot intensitat bons gols, gols estranys expulsions per doble groga, dobles penals joc 3c4 i joc 4c5.

Els de Serra sortien amb molta intensitat i amb un bon joc de combinacions i tenia les primeres ocasions. Els visitants amb molt bon ritme de joc també gaudia d’alguna però el primer en marcar era Pol Aledo al finalitzar una bona jugada. Ràpidament els 2 equips s’inflaven de faltes degudes a la gran intensitat i els mataronins es veien obligats a baixar línies i esperar a camp propi al rival gaudim d’un parell de bones ocasions però deixant 1-0 al marcador finalitzant la primera part.

A la segona una falta d’entesa deixava en safata l’empat dels barcelonins. Minuts després els mataronins tenien que defensar en inferioritat per 2 minuts al ser expulsat Chus per segona groga, una gran defensa feia que el visitant no marques. Minuts amb ocasions pels 2 equips i de nou s’avançava el Ciutat, Ivan treia en llarg i Lluís pentinava la pilota amb el cap i sorprenia el porter rival. El 2-2 arribava de xut llunyà i amb Ivan tapat i la pilota entrant per l’escaire. Els Mataronins no baixaven el cap i en 2 minuts tornava a posar-se per davant amb gol d’Abdel. 3-2 i els barcelonins jugaven de 5 els groc i negres aguantaven i tenien 2 bones ocasions per fer el 4-2 però el que empatava era Jesus María 3-3, els dos equips bolcats a l’atac i els visitants es quedaven amb 3 jugadors de camp per doble groga 2 pals i 2 dobles penals a favor dels del Ciutat però el resultat no es va moure. A seguir treballant!!! SOM UN!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: