Llinars vs Femení 0-1

WhatsApp Image 2019-03-17 at 19.24.21.jpegVictòria per la mínima del Femení a la sempre complicada pista del FS Llinars per 0-1 al marcador. El partit ha sigut amb molta precipitació i les locals han aprofitat la falta de rodatge del partit de les nostres jugadores per posar-nos en problemes, i ho han aconseguit. A la segona part l’equip seguia sense realitzar un bon partit i donaven ales a les locals. Una bona combinació de l’equip, de les poques que han fet, ha vingut el gol de Paula. Partit per oblidar però que sumem 3 punts mes per seguir lluitant a la part alta de la classificació. 1, 2, 3 Mataró

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: