Cadet vs Canet 5-2

65F47C4C-24AE-42D8-B520-4197CB127173 - Marc BrugueraEl Cadet d’en Marc i l’Andrés rebia el Canet FS, sisè classificat a la lliga que li ha posat les coses difícils. Gerard Morillas, el porter en aquesta ocasió amb el cadet, feia el primer gol, de camp a camp i obria el marcador després de que el Canet FS dominés en els primers minuts. La primera part el domini era del rival, els nostres nois no aconseguien robar la pilota i patien. El Canet en una errada defensiva feia el primer, i el partit finalitzava 1-1 a la mitjà.

Una xerrada per rectificar errors i analitzar per on es pot fer mal i la segona part començava amb el cadet rebent l’1-2 en els primers segons. Uns minuts de pànic que aprofitava el rival per assetjar la porteria on la defensa i en Gerard neutralitzaven les arribades rivals. L’espectacle del cadet arribava en els últims 15 minuts de partit. On l’equip apretava, robava i finalitzava a porteria, tenia la possessió i afogava al rival. En 5 minuts Mario aconseguia marcar tres gols, 4-2, i Alejandro de doble penal rematava el partit deixant-lo en un 5-2 definitiu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: