Barri Can Calet vs Juvenil “A” 2-4

WhatsApp Image 2019-03-17 at 20.53.15.jpegEl Juvenil “A” aconsegueix tres punts molt treballats a la pista del Barri Can Calet. L’equip es desplaçava amb les baixes d’Adrià Dorca i Abel Rangel que van jugar pel matí amb el primer equip. Amb només 3 canvis, tocava treballar i molt per guanyar en una complicada pista on havien punxat els primers classificats.

Tot es posava de cara, quan en el minut 3, Andrés Garcia marcava de taló al segon pal en una jugada de banda de Oriol Roy. Un minut més tard, Pol Pinyol va sorprendre i batre al porter rival de porteria a porteria. Els locals van començar a despertar, arribant amb perilloses contres a la porteria de Pol però sense encert. Encert que va tenir en Guillem Roig, al aprofitar una passada de Andrés que va realitzar un gran treball de pivot, per marcar el tercer amb un fort xut des de la frontal del àrea. Els locals començaven a pujar la seva intensitat i agressivitat defensiva al veure que en pocs minuts tenien un marcador molt desfavorable però es va arribar amb aquest marcador al descans.

A la segona part, els nostres van sortir amb la idea de tenir el control de la pilota però els de Can Calet van pujar les seves línies amb una pressió asfixiant que va començar a donar-li els seus fruits ja que els nostres perdien moltes pilotes a primera línia que provocaven ocasions rivals. Així van arribar dos gols casi consecutivament per deixar un perillós 2 a 3 en el marcador. El partit es va començar a escalfar, en part per culpa de l’àrbitre que va deixar jugar amb massa contacte però de nou els nostres van tirar d’orgull per començar a controlar el partit. Amb pocs canvis i ja cansats, van aconseguir marcar un quart gol després d’una gran lluita en banda dreta de Sergi Vilajuana i Oriol Roy i que aquest últim va assistir a Andrés per marcar a plaer sense porter. Faltaven encara 10 minuts i a 3 minuts del final, va arribar la expulsió d’Andrés per doble groga després del gran treball de desgast que va realitzar de pivot. Els locals van jugar amb superioritat durant 2 minuts però no van aconseguir marcar, gràcies en part a la bona defensa mataronina i a un Pol impressionant en la porteria. Entrada del nostre quart jugador i finalitza el partit.

Victòria molt important per continuar amb l’objectiu d’aconseguir el campionat de lliga. Queden 8 jornades i l’equip continua a 13 punts del segon classificat. L’objectiu cada jornada està més a prop però encara queda molt que lluitar i guanyar. El proper partit, a casa davant del Manlleu. Gràcies com sempre a la afició per venir a recolzar l’equip!!!

Van jugar: Pol Pinyol(1), Andrés Garcia(2), David Caro, Oriol Roy. Guillem Roig(1), Sergi Vilajuna, Sergio Vivas i José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: