Aleví “A” vs Badalona 2-8

D505DA0A-0269-4F65-9F19-6A152A159220 - Joan Serra.jpegPartit on els nostres han començat molt fluixos davant un gran rival. Això a fet que en el minut 13 el resultat fos de 0-4. Pol Pujades feia l’1-4 durant un breu espai on els nostres han demostrat el que podien fer, malauradament poc després els visitants feien el 1-5 amb el que acabava la primera part. A la segona els nostres han intentat sortir més intensos però els hi costava agafar el ritme i 2 gols més dels badalonins pujaven al marcador. En aquest moment els nois dirigits per De Gea i Serra han apretat les dents i han començat a treballar fort amb una bona intensitat i s’han vist els millors minuts groc i negres. Un altre gol de Pol 2-7 i bons minuts de joc però els visitants acabarien fent el 2-8 final. A seguir treballant! SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: