La Penya Blaugrana de Hong Kong visita el Ciutat de Mataró

WhatsApp Image 2019-03-12 at 22.53.01Aquest passat dimarts el nostre primer equip, SPALL Ciutat de Mataró, va disputar un partit amistós contra un equip amateur de la Penya Blaugrana de Hong Kong. El partit es va jugar a la pista exterior del Eusebi Millán degut a treballs de millora de la pista interior i el resultat va ser el menys important.

Es la primera vegada que la Penya Blaugrana de Hong Kong realitza un viatge a Europa amb l’objectiu de gaudir de dos partits en directe del FC Barcelona durant aquesta setmana al Camp Nou. La Penya participa a la Xina en una lliga amateur de futbol i han volgut aprofitar el seu viatge per jugar diferents partits al nostre país. El seu president va fer contacte a través de la Penya Virtual de Sant Boi per proposar realitzar aquest partit de futbol sala i des del club es va veure interessant la oportunitat de col·laborar i fer nous contactes.  També es va produir un acte totalment improvisat, quan van arribar els jugadors de la Penya es van trobar l’equip femení del Ciutat de Mataró entrenant i com també disposaven de jugadores dins del seu equip, es va realitzar un petit partit improvisat amb el nostre femení que també va gaudir de la experiència.

Moltes gràcies a la Penya Blaugrana de Hong Kong per la seva visita!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: