SPALL Ciutat de Mataró cau derrotat a la pista del Estel Vallseca

WhatsApp Image 2019-03-10 at 19.01.01Partit de més a menys del SPALL CFS Ciutat de Mataró que ha perdut 3-0 contra l’Estel Vallseca. Els groc i negres van començar dominant el joc amb un rival que es situava a la mitja pista esperant als Mataronins. Al minut 3, els de Serra gaudien d’un penal però no el materialitzaven. Després de disposar de varies oportunitats però no finalitzar-les els mataronins veien com els locals en una jugada aïllada feien el 1-0. Amb el resultat a favor els locals es sentien més còmodes defensant a la mitja pista i obligaven als mataronins a treballa dur per aconseguir jugades. A la segona es van apagar els llums pels mataronins i el joc es va tornar mes erràtic en una contra els del Estel feien el 2-0 i a falta de 4 minuts els groc i negres sortien de 5 sense èxit. En una recuperació els barcelonins feien el 3-0 i amb aquest resultat acabava el partit. Per sort tots els perseguidors del nostre sènior no van aconseguir puntuar i els nostres segueixen a la mitja taula.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: