Recital del Cadet a Arenys de Munt

18797630-3893-43FC-B286-1D2CFE5AE23D - Marc Bruguera2-7 ha sigut el resultat final del cadet, que visitava la pista de l’Arenys de Munt, cinquè classificat. Un partit on el rival s’ha vist impotent davant el nostre equip i a la recta final s’ha escalfat el partit. El cadet li ha costat entrar en el partit però poc necessita aquest cadet amb els jugadors que té per fer mal al rival futbolísticament parlant. Mario feia dos gols, un d’ells de jugada d’estratègia, un gol molt celebrat pels tècnics i Gorin posaven el 3-0 en 15 minuts de partit. El rival arribava però la bona defensa i el porter Gerard feien que no marquessin. En una falta directe l’Arenys feia el primer però 30 segons mes tard, venia el golàs del partit d’Alejandro, volea forta i directa a l’escaire. La segona part, ja amb el partit encarrilat, el cadet s’ha dedicat a mantenir la possessió de la pilota ja que es veien superiors. El rival ha augmentat l’intensitat i canviant el futbol sala per un altre esport. El partit s’escalfava i el cadet donava un recital de futbol sala, triangulant jugades que acabaven en gol. Mario i Gorin per partida doble a la segona part tancaven la golejada (2-7). Gran partit del Cadet que no es rendeix i vol seguir en la lluita pel títol de lliga.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: