Prebenjamí vs Escola Pia Calella 9-7

bfa8ac76-45c9-4597-b1c8-b917a1711ef0 - YASMIN GASCÓN YUSTEEl prebenjamí ha disputat aquest cap de setmana el seu primer partit de la segona fase on s’enfrontaran amb rivals amb nivell superior que l’altre fase. L’equip ha jugat el primer partit contra la Escola Pia de Calella al Millán. L’equip comença fort i amb moltes ganes després de 3 setmanes sense disputar cap partit. La primera part es guanya amb un 1 a 0. En la segona part, es repeteix resultat i es guanya també 1 a 0. La tercera part finalitza amb empat, gràcies a un bon gol de Modibo faltant pocs minuts. I l’última part, es perd 0 a 1 amb un bon rival. Molt contents de l’actitud dels petits del club.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: