Nova victòria del Juvenil “A” al Millán

WhatsApp Image 2019-03-10 at 13.02.23El Juvenil “A” s’enfrontava aquest diumenge al Castellterçol, quart classificat de lliga. Rival que va posar les coses molt complicades a la primera volta on els groc i negres van tenir que remuntar un 3 a 0 en contra. Sense dubtes, un bon rival que juga molt intens però que ha jugat amb només 6 jugadors degut a les baixes. Els nostres, disputen el partit amb l’equip en complet per segona vegada en tota la temporada. Segurament no ha sigut el millor partit dels nostres però han controlat tots els moments del partit sense donar moltes oportunitats als visitants. La primera part finalitza amb el resultat de 1 a 0 amb un gran gol de Adrià Dorca de jugada individual. Els de Castell, segons passaven els minuts enrederien la seva defensa i el control de la pilota era totalment groc i negre. Només inquietaven la porteria defensada per Pol Pinyol, amb jugades amb el porter en banda i alguna contra mal executada. La segona part no va ser molt diferent, fins que Sergi Vilajuana recupera una bona pilota a mitjà pista amb el seu porter a banda i marca a porta buida. Els visitants surten de cinc però amb poc encert i finalitza el partit. Cinquè partit consecutiu que l’equip deixa la porteria a cero i nova victòria que allarga la imbatilitat d’aquest gran equip que continua a 13 punts del segon classificat a falta de 9 jornades. La propera setmana, complicat desplaçament a la pista del Barri Can Calet.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, David Caro, Adrià Dorca(1), Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: