Cinc Ideal Autodara Jornada 17

CINC IDEAL JORNADA 17.jpgNova jornada, nou cinc ideal patrocinat per Restaurant Cafeteria Auto d’Ara composat per:

  • Andrés Garcia (Juvenil “A”): el gran porter del Juvenil “A” porta unes jornades jugant de jugador degut a les baixes del seu equip i realitzant grans partits com a pivot, marcant en casi tots els partits i fent una gran feina pel seu equip. Tot un descobriment, i encara que col·loquem al cinc com porter-jugador podria estar perfectament com a pivot. A més, aquesta setmana torna a jugar amb el sènior “B” de jugador aconseguint un gol contra el líder.
  • Modibo Traore (Prebenjamí): gran partit del menut de los Traore. Aconsegueix marcar dos gols en el primer partit del seu equip de la segona fase. Contundent en defensa i amb un gran potencial ofensiu, estem parlant del que serà un gran jugador groc i negre.
  • Miguel Esteban (Aleví “B”): un habitual al cinc ideal. El petit jugador provinent de l’Escola Torre Llauder poc a poc es va habituant al joc federat i realitza un gran partit contra el Parets amb un gol i assistència als seus companys.
  • Mario Guillén (Cadet): un altre habitual. Tremenda la temporada que està realitzant en Mario amb el cadet. Avui dona tot un recital tant defensiu com ofensiu en la important victòria del seu equip a Arenys de Munt. Dona 2 assistències i marca un hat-trick.
  • Arnau Monleon (Infantil): quines ganes teniem de tornar a veure a l’Arnau en les pistes.  Avui ha tornat a la competició, realitzant un gran treball com a pivot i aconseguint un dels tres gols del seu equip en la victòria davant el Premià de Dalt.

I aquesta setmana, el premi a l’entrenador del cinc ideal està repartit amb els dos entrenadors de porters del club:

  • Pol Pinyol i Adrián Bazaga (Entrenador de porters): gran feina la que realitzen els entrenadors de porters que realitzen un entrenament específic cada dilluns a la tarda amb tots els porters del club. Els últims anys hem pogut veure un creixement de millora en els nostres porters, gràcies a la seva dedicació, feina i treball. Bon feina!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: