Aleví “A” vs Mollet 3-6

3BDE7761-4795-4174-9D68-2A3AA0DBAAD5 - Joan SerraDerrota del Aleví que ha anat de menys a mes. Partit molt apagat dels nostres nois que ens tenen acostumats a partits mes intensos. En una primera part amb poques idees i una baixa intensitat els groc i negres han rebut 3 gols que els ha fet anar a remolc tot el partit. Pol feia el 1-3 amb el que acabaria la primera part. A la segona l’equip anava de menys a mes i mentre que el Mollet feia 2 gols els mataronins marcaven 1 obra de pol. Amb el 2-5 els mataronins han donat la seva millor versió i han assetjat la porteria rival. Izan feia el 3-5 i a falta d’un minut els visitants ferien el 3-6 final. A seguir treballant. Som un!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: