SPALL Ciutat de Mataró guanya a casa i es consolida a mitja taula

955701F0-857B-42E3-A0FE-0D1BA5F59AF7 - Joan SerraGran partit del SPALL CFS Ciutat de Mataró en la victòria per 3-0 d’aquest diumenge contra el Gracia FSC. Els groc i negres han plantejat un partit amb una pressió alta al rival i donant importància en atac a l’amplitud i al joc combinatiu i els ha funcionat molt bé, disposant de moltes ocasions que el porter rival a parat treien moltes pilotes amb parades de mèrit. A la contra els barcelonins intentaven sorprendre als nois dirigits per Serra treien de porta amb pilotes llargues o amb accions individuals dels seus jugadors més tècnics. La pilota no entrava tot i les nombroses accions locals fins que Javier Capilla encarava el porter i de vaselina perfecte feia l’1-0 amb el que acabaria la primera part.

A la segona mateixa dinàmica els del Ciutat dominant el partit i els de Gràcia intentant sorprendre en accions aïllades. Abdel en acció individual marcava el 2-0 a falta de 5 i els de taronja començarien a jugar amb porter jugador, bona defensa mataronina i Abdel recuperava i feia el 3-0 final que deixa als de Mataró vuitens a la classificació però mirant cap a la zona alta. Setmana que ve de descans i a recuperar afectius. Donem les gràcies aquest cop a Sergio Vivas del juvenil que debutava aquesta temporada amb l’equip senior a 3 Nacional. SOM UN!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: