Juvenil «B» vs CN Caldes «B» 2-3

IMG-20190223-WA0011 - Ivan TejedorPartit que començava molt bé pels groc i negres amb un gol d’Ivan només començar el partit amb un xut des de la banda que el porter no va ser capaç de desviar. La primera part va tenir ocasions per part dels dos equips però ningú va canviar el marcador que es quedava 1-0 a la mitja part. Un mal inici de la segona part la va aprofitar el rival per fer dos gols només començar i posar el 2-1 al marcador. El ciutat va intentar remuntar però moltes jugades es precipitava i donava ocasions al rival. En un atac dels nostres Pedro feia el 2-2 que donava esperances als groc-i-negres. A l’última jugada del partit una pilota morta dins l’àrea l’aprofitava el CN Caldes per fer el 2-3 defensiu. Partit on s’ha demostrat que l’equip pot plantar cara a qualsevol equip falta reduir els errors. A seguir treballant per millorar i començar a sumar. 1’2’3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: