El Juvenil «A» guanya a la Prosperitat i continua invicte

whatsapp image 2019-01-20 at 14.49.19Nova prova de foc pel nostre Juvenil «A» que es desplaça a la pista de la Prosperitat amb 2 baixes i 3 jugadors tocats. Amb l’ajuda de Alejandro del cadet i de Andrés que torna a fer de jugador per poder donar minuts de descans als seus companys. Davant un bon rival, que portava una molt bona ratxa de resultats i estava lluitant per la segona posició de lliga. A la seva pista, només deixa escapar 3 punts davant el Canet.

Tot pintava, en el típic partit que es podia perdre perquè totes les condicions eren negatives però de nou aquests jugadors van tornar a demostrar que son un gran equip. Liderats per Pol Pinyol des de la porteria, amb la efectivitat de Andrés i el seu gran joc de pivot i amb el gran treball defensiu de l’equip, fins i tot els lesionats, van poder emportar-se els tres punts d’una pista complicada i aconsegueix per quarta jornada consecutiva, deixar la seva porteria a cero.

L’equip es va trobar un primer gol molt ràpid de Andrés que va aprofitar un xut en banda de Uri. Amb el resultat favorable, els locals van tenir clares ocasions per empatar el partit amb bones sortides de pressió i bones combinacions però es van trobar un Pol impressionat a la porteria. Arriba el descans i els nostres corregeixen errors defensius, sobretot en la pressió en la primera línia del rival. Molt treball defensiu i així arriba el segon gol mitjançant José que va marcar al segon pal després d’una bona assistència de Andrés al aprofitar un clar error defensiu dels locals. Amb el resultat de 2-0, els barcelonins es van posar jugar de porter jugador i de primer moment, van trobar la manera de inquietar la porteria groc i negre però ràpidament l’equip va corregir la seva defensa i no va patir molt. Sergi Vilajuana marcava el tercer i definitiu després d’una bona sortida de pressió superant a tres rivals i marcant a plaer al segon pal.

Aquesta propera setmana l’equip descansa en motiu de la celebració de la Copa España de Futbol Sala. Descans merescut i que ens ajudarà a poder recuperar jugadors lesionats per afrontar el proper partit a casa davant el Castellterçol.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia(1), Oriol Roy, Sergi Vilajuana(1), Guillem Roig, Alejandro López, José Guijarro(1), David Caro i Adrià Dorca.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: