CN Caldes vs Aleví «A» 3-0

52650569_2106340819483246_6582291110607978496_nPartit de menys a més dels nostres alevins de primera divisió. Els nostres anaven a Caldes amb l’objectiu clar de millorar el resultat de la primera volta que va ser un contundent 0-9 i ho han aconseguit. Tot i començar força malament reben 3 gols en 5 minuts els jugadors dirigits per Serra i De Gea s’han sobreposat al resultat, a la pista que relliscava molt i a un gran rival i han començat a defensar amb una defensa no habitual per ells i que mica en mica han anat millorant sobre la marxa i ofensivament han tingut molt bones opcions que el porter rival a parat de forma contundent. Gràcies a una gran part sobretot defensivament el resultat no s’ha mogut i els nostres han tret una lliçó que els ajudarà a afrontar els partits contra els equips de la zona alta i el partit de copa contra el Palau de divisió d’honor. Molt contents del seu rendiment i ganes de millorar. SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: