Cinc Ideal Autodara Jornada 16

CINC IDEAL JORNADA 16Aquesta setmana destaquem en el nostre cinc ideal de la jornada a:

 • Pol Pinyol (Juvenil «A»): el capità i porter del Juvenil «A» està en un estat de forma impressionat. Va fer un gran partit a la pista de la Prosperitat i deixa la seva porteria a cero per quarta jornada consecutiva.
 • Adam Castillo (Infantil): està fent molt bons partits i ahir va estar molt concentrat i fent la seva feina en tot moment a la pista del Premià de Mar. Cada vegada esta agafant mes importància a l’equip.
 • Pablo Navarro (Aleví «B»): gran treball defensiu contra el Sant Joan Vilassar. Jugador que ha fet una gran progressió durant la temporada, igual que el seu equip i demostra que encara pot donar molt més.
 • Ivan Vilaseca (Juvenil «B»): bon treball defensiu i ofensiu, encara que el seu equip no ha aconseguit la victòria davant el Caldes, ha fet el gol que ha avançat a l’equip i ha creat ocasions amb el seu bon xut. Ha millorat i evolucionat molt des de començament de temporada però encara pot millorar molt més.
 • Javier Capilla «Capi» (Sènior «A»): el capità del primer equip ha fet un gran partit en la victòria importantissima del seu equip davant del Gràcia. Ha marcat el primer gol, obrint la llauna amb un golàs que ens ha recordat al millor Capi.

I aquesta setmana no tenim un entrenador si no que volem reconèixer la gran tasca que realitzant segons entrenadors i delegats al club:

 • Adrián De Gea, segon entrenador del Aleví «B». Amb la seva arribada a l’equip els nostres petits estan millorant molt gràcies als seus consells i experiència com a jugador de club.
 •  Andrés Fernández, segon entrenador del Cadet. S’ha convertit en la mà dreta del Marc Bruguera al Cadet, compromís i molt treball son les seves eines per ajudar als nostres joves jugadors aconseguir el seu objectiu.
 • Paco Bruguera, delegat del Sènior Femení. Una gran ajuda per les noies quan el seu entrenador Lluis Macias no pot anar als partits. Compromès amb l’equip i ajudant amb la seva experiència com a ex-jugador de futbol sala.
 • Adrián Bazaga, segon entrenador del Juvenil «B» i delegat del Juvenil «A». A part d’entrenar als porters, ajuda a l’equip del Ivan Tejedor i fa funcions de delegat amb en Carlos Camacho des de fa 4 anys. Experiència i molta ajuda a les porteries, son els seus punts forts.
 • Angel Robles «Gigi», segon entrenador del Juvenil «A». Primera experiència com a entrenador d’en Gigi que s’ha convertit en una peça clau en la gran temporada que està fent el Juvenil «A» amb la seva preparació física dels jugadors i la experiència com a jugador del primer equip.
 • Carles Domingo, delegar del Sènior «A». Coordinador federatiu del club i realitza funcions de delegat del primer equip. Esforç que s’agraeix degut a que ho ha de compaginar amb la seva vida personal i com a president d’un altre entitat esportiva. Protocol·lari i atenció, son les seves millors armes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: