L’Infantil guanya a casa i es troba a 5 punts de l’ascens

E0969A98-0C66-4F71-8927-557B0AA18325 - Pol Roy LópezMolt bon partit dels nostres que segueixen amb la confiança dels bons últims partits. Aquest cop els que visitaven la pista de l’Eusebi eren el Palau Solità i Plegamans, un equip que necessita puntuar per sortir del descens.

Els nostres van començar amb domini del partit però sense acabar de finalitzar les jugades a la porteria contraria. Amai va avançar els mataronins però els visitants van aconseguir empatar a l’últim minut de la primera part.

A la segona part els nostres van canviar la mentalitat i des d’un principi van ser molt superiors i sobretot Pau i Albert van donar molt de joc ofensiu i van ser un mal de cap per la defensa visitant. Bon partit dels nostres que aquesta setmana visitaran el nou lider de la divisió, el Cover Premià.

Van jugar: Gerard i Àlex; Guim, Adri Cruz, Pau (2), Amai (1), Albert (1), Adam i Marc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: