La Nova Esquerra vs Juvenil «B» 4-1

IMG_20190217_134208_1 - Ivan Tejedor.jpgPartit que el Ciutat de Mataró ha plantejat per tenir la possesió i crear les oportunitats amb joc de toc i un Nova Esquerra que buscava l’esquena dels groc i negres. Partit que començava molt parell on els dos equips han tingut ocasions. Una pèrdua al mig del camp l’han aprofitat els locals per avançar-se al marcador i una altre contra posaven el 2-0 a la mitja part. Ocasions varies pels nostres que no aconseguien superar al porter rival. Només començar la segona part una bona jugada on han participat tots els jugadors de pista ha acabat amb gol d’Aran que feia que l’equip es motivés per seguir creant ocasions a un local que esperava a mitja pista i buscava el contraatac. En un refús els locals han fet un contraatac i han posat el 3-1. Els nostres ho han intentat jugant de 5 i han tingut ocasions clares que el Porter rival a anul·lat. Faltant un minut pel final una pèrdua l’han aprofitat els locals per deixar el 4-1 final al marcador. Resultat poc merescut pels nostres que no han deixat de lluitar en tot el partit. A seguir treballant!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: