Victòria de mèrit del SPALL Ciutat de Mataró a Vacarisses

99D14DF9-4D23-4E7C-A210-A1AF051E7F33 - Joan Serra.pngGran victòria del Spall CFS Ciutat de Mataró aquest dissabte a Vacarisses contra el quart classificat. Els mataronins van sortir a pressionar a tota la pista asfixiant l’equip local que no trobava la manera de sortir i provocava les primeres ocasions del partit, tot i que el gol arribava en una bona jugada local. Tot i l’1-0, els groc i negres van seguir pressionant i gràcies això van recuperar una pilota que era introduïda de forma accidental a la porteria rival fent l’1-1. Resultat que no es va moure fins a la segona part quan Pol Aledo rebia una sacada de córner d’un llest De Gea que el deixava sol i feia l’1-2. Els mataronins dominaven però veien com l’àrbitre els xiulava un penal que amb molt encert era aturat per Eulo que malauradament no va poder fer res 2 minuts després quan els locals recuperaven una bola a prop de l’àrea i afusellaven fent el 2-2. Els de Serra no abaixaven els braços i seguien pressionant, recuperant pilotes i creant ocasions. Capilla entrava al camp després de que un fort cop al nas el deixés fora un quants minuts i amb una bona jugada amb Adri marcava el 2-3 i feia que feia que l’equip rival sortís de 5. Bona defensa i a falta 1 segon Abdel recuperava i marcava el 2-4 final.

Gràcies a la afició que es va desplaçar per animar. De la grada al camp SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: