Femení vs Barri Can Calet 0-2

daaa3f78-b7a4-49d6-931a-af73dccb5820-lluis-macias.jpegDerrota del Femení contra un dels rivals directes a la part alta de la classificació, el Barri Can Calet, per 0-2 al marcador. El partit ha sigut molt igualat, els dos equips sabien que no podien tenir errors perquè es pagarien molts cars. La primera part, dos errors defensius van posar el 0-2 al marcador. Les nostres noies, amb mes actitud que joc, han tingut moltes ocasions a la segona part per capgirar el partit però ha faltat més sort als metres finals. Toca mirar endavant i no baixar els braços, queda molta lliga i estic segur que lluitaran fins l’últim partit. Ànims! 1, 2, 3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: