El Juvenil «A» guanya el derbi mataroní

juvfutsalAquest matí hem pogut gaudir d’un bon partit de futbol sala al Millán entre dos dels equips juvenils de Mataró. Els groc i negres arribaven al partit liders en solitari de la primera divisió amb un avantatge de 10 punts amb els seus perseguidors i els vermells del Futsal Mataró amb la necessitat de puntuar per sortir del descens a la Segona Divisió Juvenil.

El Ciutat ha sorprès al seu rival d’inici amb el seu joc de 3 amb Andrés Garcia fent de pivot quan normalment defensa la porteria groc i negre. Seus han sigut els dos primers gols del partit. El primer després d’una bona jugada de sortida de pressió de l’equip que ha culminat sorprenent al porter al primer pal i el segon després d’una jugada amb porter jugador amb un xut creuat. El partit la seva primera part ha estat una mica travat i on els dos equips defensaven molt be la seva porteria.

A la segona part, el Futsal va tenir moltes més ocasions però Pol Pinyol va estar immens en la porteria, deixant per tercer partit consecutiu la porteria a cero. Els groc i negres van sortir a aprofitar les recuperacions i una bona pressió. Va aconseguir el tercer gol després d’una bona sacada de porteria de Pol que va controlar Andrés i va assistir a Adrià Dorca. El quart gol va arribar després d’una bona recuperació a mitjà pista de Alejandro que va iniciar la contra amb Vila i aquest va cedir a Vivas al segon pal per finalitzar la jugada. El Futsal es va posar a jugar de cinc i de nou Sergio Vivas va aconseguir el cinquè d’un fort xut de banda que va sorprendre al porter visitant i posteriorment i encara amb el Futsal jugant de cinc, Vila va recuperar un altre pilota en defensa i va iniciar de nou la contra finalitzada de nou per Vivas, que aconseguia un hat-trick en un partit molt complet.

Victòria contundent a casa i tres punts més per continuar amb l’objectiu. L’equip continua amb la seva imbatibilitat en aquesta temporada i amplia la seva distància dels seus perseguidors  a 13 punts.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia(2), Alejandro López, Oriol Roy, David Caro, Adrià Dorca(1), Sergio Vivas(3), Guillem Roig i Sergi Vilajuana.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: